Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus och Jag.

Beklädd med svarta vingar vill någon locka oss till synd.
Jag och min kamrat står och tittar upp i skyn.
Kölden smeker själen och det lockar fram ett skratt.
Bland präster och rebeller har vi berusat oss i natt.
Vandrat och förkunnat vi har den tid vi haft.
Vi vet att innan frälsning så får vi vårat straff.
Hans ord förförde mej när jag var väldigt svag.
Vi korsfästs nu tillsammans, Jesus och jag.




Övriga genrer av David Gunnarsson
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-16 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gunnarsson
David Gunnarsson