Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012

Rusar läng en motorväg
hjärtat slår med varje steg
febern rasar i min kropp
inget slut och inget stopp
från tomma hus syns inga ljus
kärlek är ett ständigt rus

Se mej när jag lever
hör mej när jag andas
vi har nånting mer här
när vi är tillsammans

Jag vet aldrig hur jag kommer hit
shot på shot med dynamit
själen är i ett ständigt ras
somnar in bland krossat glas
turbulent och dekadent
börjar om som inget hänt

Se mej när jag lever
hör mej när jag andas
vi har nånting mer här
när vi är tillsammans

Efter varje serenad
byter sida vänder blad
blir mer galen varje dag
är kärlekslågan alltför svag
mer och mer när ingen ser
energi till hopp hon ger




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av David Gunnarsson
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-16 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gunnarsson
David Gunnarsson