Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite för mycket

utanför mitt fönster blåser det storm.
inom mig blåser det också storm.
och jag undrar om jag kommer vara evigt dömd till att alltid känna

lite för mycket




Fri vers av fannyaurora
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-16 21:34



Bookmark and Share


  Fulbergarn
att känna för litet kanske är en lika jobbig motsats

bra uttryck in din fundering
2018-09-16

  träsnidaren
Igenkännande..

Fint fångat!
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

fannyaurora