Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det nya födds på ruiner av forntida


NÄR LÖVEN VALSAR

              Löven valsar ner
Gungande faller, sjunger
myten av nytt liv

***************

Det nya födds på ruiner av forntida

********************

 

 




Bunden vers (Haiku) av MALVAA VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-16 21:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"Det nya föds på ruiner av forntida"
Bra formulerat!
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP