Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min senaste text...

...publicerades för över tre år sen. 2015. Alltså texten innan denna text, för när denna text väl är publicerad så är inte min senaste text texten från 2015. Utan från 2018.

Så när du läser detta är min nästsenaste text från 2015. Över tre år sedan. Time flies when you're having fun. Typ jättemånga dagar emellan. Så egentligen borde denna text heta "min nästsenaste text" fast samtidigt så stämmer det inte för nu när jag skriver så är min senaste text fortfarande från 2015.

Knepigt. Men det får vara som det är. Bra så. Tack.

Och har jag blivit en bättre skribent sen 2015? Tveksamt. Samma ord då som nu, kanske med viss patina. Erfarenhetens grådunkla skimmer. Förmågan att vila på orden för att signalera eftertanke. Eller idioti.

Den manliga förmågan att få enkla saker som att framstå som krångliga. Den kvinnliga förmågan att få krångliga saker att framstå som enkla.

Jag kommer nog återkomma till det ämnet, för det är fascinerande.




Övriga genrer (Kåseri) av makulerat
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-16 23:36



Bookmark and Share


  Nisi
Ett filosofiskt dilemma.
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

makulerat
makulerat