Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika situationer som skvallrar om...

Uppe på fjället...
Hörs kossornas klockor runt halsen ringa!
Skvallra gärna,
Skvallra gärna om ljudet, säger deras klockor!
Eller?
Om mig...
Här är jag!
Vilket skvaller då! Där är du!

-Här är jag!
Ett barns lek, och inte en kossas lokalisation...
-Här är jag!
Barnet hade inte gömt sig, det lekte tittut, med den ena, eller de båda föräldrarna.
De hade så roligt!




Bunden vers av Mim
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-17 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim