Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilse


i ensamheten

tysta tårar
skuggar sömnen

där i glastimmen
mellan nu, nyss
o gryningen




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 457 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-09-17 07:59



Bookmark and Share


  DominiQueen
vackert innan ljuset
2018-09-17

  ULJO
Fin poesi
2018-09-17

  Viksten
Vackert och
välformulerat
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell