Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en dikt som kanske är före sin tid - men snart nog vänder det!


Solen från Gol

En kvinna från fjällen vid Gol

var gladlynt och sken som en sol

Hennes vänliga blick

smälte snön på ett kick

och i bergen blev vår - som i fjol!




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-17 09:16



Bookmark and Share


  DominiQueen
LOVELY!!!
Bokmärks vill ha God energi i min fina samling
Tack älskade ljusbroder *hjärta*
LoveShine /DominiQue
2018-09-17

  Kungskobran VIP
Fyndigt
2018-09-17

  Fulbergarn
snyggt!

Inget fel att vara före sin tid
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP