Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innehåll

Det börjar nästan alltid
med ett telefonsamtal
inuti mitt huvud
om det fruktansvärda händer
när det fruktansvärda händer
måste jag vara beredd

Jag håller mig gömd
när jag ser dig passera
över torget
det som har hänt
kan ju vara en dröm
hur kan vi veta?

Jag försvinner lite grann
från denna värld
den kända världen
för varje dag som går
Jag passerar ännu ett gathörn
de nya vägarna
finns alltid där för oss
det nya innehållet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-17 09:29



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
<3
2018-09-18

  Viksten
Utmärkt text
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP