Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

 

står på berget

tittar ut över nejden

tittar ner

hundra meters fall

tänker hur det känns

att falla fritt

barnet tänker ofta

på alla möjliga dödar

tänker aldrig på liv

liv är inget att ha

klättrar ner från berg

fegheten tar över

hinner lagom hem till maten

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-17 10:08



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
klokhet är att passa på att gå vidare i livet med det minsta förluster som möjligt
2018-09-20

  Bodingen VIP
Självbevarelsedrift är inte feghet, det är klokhet
2018-09-17

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande om ett barns uppväxt!
2018-09-17

  överlevaren VIP
Orden griper tag....en text som faller djupt i själen!
2018-09-17

  Cikoria Blå VIP
Bättre att vara feg
än att falla fritt och vara död.

Tror "filosofen" Cikoria Blå.
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP