Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika vägar




Demokratins vägar
är öppna
för mötande trafik

Diktaturens
är enkelriktade




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-09-17 11:17



Bookmark and Share


  walborg
Bra skrivet!
2018-09-21

  Ezmeralda VIP
Sant!
2018-09-21

  MALVAA VIP
diktatorer har alltid haft samma bild
DIKTATOR
2018-09-20

  Respons VIP
Bra liknelse
2018-09-19

  Eva Helene VIP
Tål att tänka på, bra!!
2018-09-19

  Peter G VIP
Mycket träffsäkert skrivet! Bevare oss för enkelriktat, låt oss fortsätta mötas på demokratins vägar!
2018-09-18

    Peter Söderqvist
Fina metaforer som träffar målet.
2018-09-18

  överlevaren VIP
Mycket bra...klokord!
2018-09-18

  Gunnel Eriksson VIP
Mycket bra formulerat.
2018-09-18

  Blomma-Stjärna VIP
Bra och koncist -
låt oss vara öppna
för mötande trafik
men också hålla på
det som byggt välfärdssamhället
- jämlikhet och solidaritet

2018-09-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket tänkvärt och bra konstaterat! I dagsläget verkar det slagsmål i sandlådan. Demokrati verkar inte så aktuellt.
2018-09-17

  Poeten Salvador VIP
Både tanke och bild
2018-09-17

  Lottie Ålhed VIP
Mycket tänkvärt Bra!!
2018-09-17

  ULJO
Så sant
2018-09-17

  Maria Sundelin VIP
Ja, men oftast kör de med ett spel för gallerierna
Kramar
2018-09-17

  M.Eta
Så sant. Politer ute i landet kan tala med varandra över blockgränserna men inte höjdarna i riksdagen. Det är märkligt, en hop egoistiska "barnrumpor" är vad de är. Du säger det lite snyggare i din text.
2018-09-17

  Fulbergarn
Suveränt ordat
2018-09-17

  Öknens Ros VIP
Klokt talat!
2018-09-17

  Feliaxel VIP
Hoppas att dom kommer överens och löser problemen
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP