Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterligheterna beröra varandra


Les extremes se touchent

Mellan könen uppstår attraktion

genom olika slags sex appeal

Mellan folkslag uppstår ofta dess motsats

på grund av fördomar, olika tro och levnadssätt

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-17 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP