Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SD och alkohol

 

SD är som alkoholism. De som dricker tycker om känslan av välbefinnande de får av alkoholen. De dricker mer och mer, blir beroende. SD-väljarna mår bra av "Vi Sverigevänner måste försvara vårt fosterland, de tar våra jobb, det tar våra pengar, de våldtar våra barn, det måste bli ordning och reda" retoriken, de knarkar den, de bli beroende av den. 

Alkoholisten struntar i de negativa konsekvenserna av drickande. Han blundar för att han får magsår, nervskador, levercirros eller kan dö av alkholförgiftning... SD-are struntar i att det finns nazister i partiet. De blundar för att partimedlemmarna slåss, begår brott, hetsar till hat, manar till krig...

 

De som har sett vad långvarigt alkoholberoende kan göra med människor varnar för det men ingen lyssnar.

De som har sett vad nazism kan göra med mänskligheten varnar för det men ingen lyssnar. 

 

Jag är inte alkoholist men...Skål! In vino veritaSS!

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-17 15:07



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Härligt klös i denna shot!

2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP