Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inte mer

Trettio år sen
Löften gavs och ja sades
Du ljög för mig då




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-17 12:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Brutna löften bittert.
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén