Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturlikt stark!

Stor natur är stark
har för varje fot mark
håller om oss där
som om den vore
vår jättekära här...

Den leder inte oss för att "ympa"
troligen mer för att få oss att
ännu mera gympa! För den vill
ju inte alls, att vår vighet i förtid
skall börja att krympa...

Den för in friska fläktar
i vår kropp, bara det kan ju
göra att vi snabbt blir på topp
och får till ett nytt hopp
i skogens sköna lopp!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-17 12:35



Bookmark and Share


  Fulbergarn
skogen är en healer
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt