Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skeppsbrott


när jag hör stormen
känner jag oron
jag sluter mina ögon stänger glipan
hör årtagen från ditt skepp
som går under
jag kramar mitt blödande hjärta
ber om att du överlever
liksom stjärnorna faller
och smälter mot solens bröstkorg
följer droppande pärlor
mina steg längs stranden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2018-09-17 18:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
var inte ledsen kram
2022-08-23

  morgonstjärna VIP
hjärtekram <3
2022-03-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP