Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Migranten

 

 

slagen, misshandlad, sparkad på

tills han inte längre rörde sig

döden måste varit befriande

 grymheten, brutaliteten, kränkningen

fanns inga gränser

 

obegripligt, går inte att förstå

vem gör så mot en människa

en människa som ville alla väl

hans enda brott var att finnas till

vissa människors existens förnekas

ända in i döden

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-17 15:23



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
tänk på att en del av migranter är själva odjur och hade slaktat folk o halshuggit folk i namn av frihet
Det är inte alla migranter är oskyldiga
Till och med en stor del är själva satan i bild av lamm
2018-09-20

  överlevaren VIP
Grymhet utan gränser....fy!
2018-09-18

  Staffan Nilsson

Nej, det är inte obegripligt!
Tack för att du uppmärksammar en marginaliserads öde.
I tiden finns förakt för svaghet, förakt för fel färg, förakt för arbetare.
Vi vet vilka som genererar föraktet.


2018-09-17

  Per Drysén
Vacker, känslosam text om mänskligt öde
2018-09-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skrivet med äkta medkänsla. Att en femtonåring kan begå ett sådant brott är helt obegripligt.
2018-09-17

  Cikoria Blå VIP
Det märks i texten att du menar vad du skrivit.
Bra att kunna beskriva obegripliga saker.
2018-09-17

  Bodingen VIP
Ja dessa kräk har gett ynkedom ett ansikte, obegripligt!
2018-09-17

  Viksten
Bestialitetens historia
Äkta och medkännande dikt
Utan empati är vi inga
människor
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP