Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tralla lalla la!

Musik mer än är!
Den oss ju bär här!
Får oss att flyga
drömma, glömma,
brinna, finna
man som kvinna.

Till och med sägs det
DEN får oss att uppfinna!!!

När musik spelas och hörs!

Syns i regnets byar inga gråa skyar alls!
Musiken får solar att skina upp
som om dagen bara
var ljus strålande och så fin...

Och tankar på det som var
de blir ännu tydligare,
nu, än när det verkligen var...

Så musiken öppnar möjligheter
inte bara till världar som finns
utan till okända rymder vi når.
Och musik, oavsett vad, när och hur
så talar den alltid till oss, har på oss koll!
För när orden tar slut, i kärlek, i sorg
eller i nå´t annat då tar den bara över
och spelar upp för oss, sin bästa roll!
För bara musiken har den där
extra tonen som vi människor
så väl behöver! INTE KAN
KLARA OSS UTAN!

ALDRIG JAG I VARJE FALL!!!

















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-17 14:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du är då underbar. Ja, eller din penna, i vilket fall...
2018-09-17

  ULJO
Musik är livet
2018-09-17

  Feliaxel VIP
Livet är inget att ha utan musik
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt