Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARA MED MIG SJÄLV

jag har inga problem

med att vara med mig själv

att på horisontalplanet

 vara med mig själv

vertikalt verkar Herren

och Han är transcendent

vertikalt vandrar Han som

är helt omnipresent

 

jag har inga problem 

med en dag av ensamtid

det finns rekreation där

och läkedom och frid

många lyckliga stunder

i återhämtningen

ja, i vilan bor under

så länge leve den!

 

 

många skyr ensamheten

men det gör inte jag

jag kan sjunga och skriva

njuta av Guds välbehag

och en söndag är inget

som vållar huvudbry

om jag får som jag vill

kan jag känna mig som ny

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2018-09-17 15:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej.
Inte i sig själv.
Men jag har Jesus.
Tack för kommentaren!
2018-09-17

  Kungskobran VIP
Ensam är stark
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP