Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ANTI-ISEBEL!!!


HÄR ODLAS KAMP

här odlas kamp

närodlad kamp

så det blir närkamp rätt & slätt

våp eller vamp - 

här odlas kamp

och ni får aldrig nånsin rätt!

 

här sås ett frö

i rätt miljö

och du kan slå dig sinnesslö

men du besegrar

aldrig mig

i min bok är du ej OK

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2018-09-17 15:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det blir alltid en kamp om man inte vill flyta med strömmen. Att följa Isebels ande kräver inget motstånd.
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP