Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för nya ögon!

Rik eller inte...
Men vi har ju alla fått
en anlagsbåge att spänna
och i den sin energi
väl lära känna ...

Bara sen att ösa på, pröva på...
Sin talang då! Låta det göras...
Har man tur sen, får man
kanske ihop det med en falang...
I samklang med ens egen natur...

Om inte... Man kan då av
bara farten väl till ett
annat håll föras och
man upptäcker...
Det man själv har gjort
och trott på i alla år
det inte alls räcker
det där kan ju mycket
bättre och lättare utföras...








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-17 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt