Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny variation

 

Idag skriver jag en helt ny version

Av min senaste variation  

På min andra version  

Av min originalkomposition 

 

Du kanske tycker att allt låter likadant 

Men det är inte så ska du veta 

Visst, jag upprepar det som ett mantra men vadå

Det är så man hjärntvättar Greta

 

Samma ord, samma fraser,

Alltid samma dova ton

Samma domedagen-är-nära-anda

Samma känsla av desperation 

 

Imorgon gör jag nog en ny version

Av min senaste variation

På min första version 

Av kopian på min kopierade komposition 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-18 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP