Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen och Lögnen

 

 

vad vacker du är, sa Lögnen.

ljug inte för mig, svarade Sanningen.

 jag ljuger inte, sa Lögnen.

bevisa för mig att du talar sanning, svarade Sanningen.

vad ful du är, sa Lögnen.

vet hut! Du är oförskämd! sa Sanningen förnärmat.

men du ville ju höra sanningen, sa Lögnen.

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-16 12:43



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Lysande text, kul!
2019-04-16

  Feliaxel VIP
Svårt att höra sanningen ibland
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP