Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


foto Steninge 2017-05-13 11:19 av the wildcat (medlemsid: 79522)


promenadstråk



går långsamt utefter stranden
ser hur vita fåglar flyger som flingor
det är en blåsig gråkall majdag
vinden kryper in under kläderna
griper tag i varje frö
de blåser iväg som vindfåglar
bort, bort ovanför molnen
tiden är inte vad den var igår
ser fåglarna långt, långt där ute
de tycks landa mjukt som snö på öppet hav
Dagen i morgon står ännu stilla
ändock skönjes ljuset vid horisonten
som en silverstrimma
mitt ibland allt det gråa
Månne dagen i morgon
bjuder oss på värme och sol




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 400 gånger
Publicerad 2018-09-17 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP