Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huden

Huden, var är du
du är så fjär
kan du tala
ja på mitt eget sätt
och du kan inte det språket
för du har blivit så förfinad 

Jag vet, jag vet, men va fan
jag fick en hjärna som är större än magen
storleken har ingen betydelse
ha, det har den visst det
storleken påverkar balansen
mellan vad du känner och vad du tänker 

Njut av det känsliga nuet
sitt inte fast i det gamla dået
njut av beröring och smek
och skit i bedövning och svek




Fri vers (Fri form) av J Modig
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-17 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J Modig
J Modig