Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


har lämnat plats för att få mera plats :)


älskade klokuggla jag kom oförhappandes in på första sidan och såg körsångarna som stod uppradade vid relingen /undviker att läsa där detta besök var bara en promille/
vad säger man om ärligheten och schwindlerbens intrång på döda sidor ? jag har använt pekfingret på mitt sätt anser det är en fruktansvärd orätt det som sker och skett! oförlåtligt !

blockade för lugnets skull men släppt en del. tänker mest på dig vill du ska få litet lugn och ro så du inte behöver oroa dig. känner du behöver det efter mina utflykter
blev försenad i em levererade till Elsa. plötsligt kom gäster och en livlig diskussion utbröt som vanligt. :) glad hon mår hyfsat och även hennes katt missan. tog ett kort på kissen bland "grönsakerna".

visst är det så att det är lätt att få en melankolisk och negativ samhällssyn när man ser galenskapen i att följa kollektivets vilja och känner då gärna ett utanförskap för man sticker ut. inte märkligt alls människor kan förlora modet att ens försöka rädda för besvikelsen över misslyckandet. men faktum är att försöket stärker en och för varje nederlag så ökar styrkan och till sist lyckas man!

MEN HOPPET OCH TRON på att allt är möjligt får ingen förlora. det är skam om samhället sätter pekfingret i ögat på en utsatt så en förlorar livslusten ! ser vi inte ljuspunkterna då är det lätt att ge upp och det får aldrig ske!

tänk på paret som renoverar ett helt slott HÄGERSTA SLOTT i serien "drömmen om slottet " i kanal 4 klockan 21.00 på torsdagar
rekommenderar alla att se serien

just för att ge inspiration att aldrig vara rädda för att gå mot sina mål oavsett vad händer på vägen. försök om och om igen se ljuset vid horisonten och vet att du till slut lyckas ! faktum är att tänket bakom pannbenet är det enda som hindrar dig !


och det gör även vi älskade klokuggla <3




Prosa av morgonstjärna VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2018-09-17 21:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hade halsen varit av trä hade huvudknoppen trillat av ..
2022-05-09

  morgonstjärna VIP
faktiskt stämmer efter allt ändå
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP