Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvicksilverfort

Spritt språngande orädd är jag absolut inte.
Men villig att chansa. 
 
När fjärilarna tagit plats i magen
Och blodet flyter kvicksilverfort genom hjärtat
Så fort att det för med sig pulsslagen ut i kroppen
och bultar i öronen så högt att alla andra ljud försvinner 
och innan blodet hinner fånga upp syreatomerna
 
Hoppar över kapillär, så bråttom det är
 
Det måste vara därför jag blir yr, inte av kärlek
För i hjärtats vindlande gångar finns inget sådant registrerat 
 
ännu 
 
 

 




Övriga genrer av Lindalou
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-17 22:08



Bookmark and Share


  thyra
Glad att läsa dig igen :) här finns det känslor. Fint!
2018-09-18

    Max Poisé
Tycker om denna! Du fångar det med en gnutta humor! :-kr
2018-09-18

  DominiQueen
WOW! Din dikt rusar fortare än tiden- PASSION!!! BRAVO!!!!
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou