Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckningar på en kylskåpsdörr

Teckningar
på en kylskåpsdörr
maskrosor i ett glas
armband av brokiga pärlor
gåvor av ett särskilt slag.
Av den som inget äger
mer än kärleken så stor
som all sin fantasi använder
för att detta visa
må jag det aldrig glömma
må det för alltid göra mig svag.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-17 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP