Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ändå

Om vattenytan kunde lyfta sig
och nudda vid himlen

Om höstlöv som vissnat kunde få färg
och fästa igen

Om döda djur längs med vägen kunde få liv
och springa vidare

Om den du älskar kunde förvandlas
och bli till jag

Om det omöjliga för ett ögonblick
blev möjligt

Och om ändå jag i så fall jag kunde frysa
tiden för evigt




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-17 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina