Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slokes Usla Rimmande Ordvitsar

 

Hej jag heter Sloke
är väl inte nån av de kloke
är hos fakiren och skålar
jag sitter som på nålar

bjöd också kannibalen på en hutt skogsstjärna
han drack det mer än hjärna
vi kunde idenifiera en spansk bilmodell
eftersom växellådan är Manuel

åkte till Filipinerna och hyrde en villa
men dåligt med sex ty där ligger Man illa
jag krockade med fiskbilen igår
tur det blev bara laxskador

blev bjuden på mexikanskt käk av en tjej
efteråt sa jag taco hej
jag har en egen orkester
dom fick komp-ledigt och är på semester




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-18 00:34



Bookmark and Share


  Baystream
Ett smart som fan rim! "Laxskador" haha, dyr synonym :)

Applåd på varenda ett av orden
2018-09-18

  Fulbergarn
Bättre än nobelpriset
även om ej nobel


2018-09-18

  Bodingen VIP
Ja fast egentligen är det ordvitsarna jag menar är usla, dom är så usla att dom blir bra helt enkelt, ex hur ser man att en bil kommer från Jamaica? Jo på reggae-streringsskylten
2018-09-18

  Lindalou
Haha, ja jag fick mig också ett skratt och vem har sagt att det finns något illa rimmat? Möjligtvis en illa rimmad fläskbit. Rim kan rimmas hur som helst. Tycker jag.
2018-09-18

  Öknens Ros VIP
Ja, det var illa rimmat. Nä, skämt åsido, kul och finurligt! :)
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP