Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ridå




Jag blev kär i en ridå

Vacker skimrande djupröd

Mjuk och slät

Jag föll i dig

Knäsvag

Vilse i din sammet

Jag ville vara där

I allt det vackra

Röda och mjuka

Jag drog dig om mig

Omfamnad från topp till tå

Jag och din ridå

Som sakta drogs undan

Och jag fick kliva av scenen

För att beskåda ett mästerverk










Fri vers av annapoem
Läst 240 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-18 07:22



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört fint
Både känslosam och längtande
Instämmer med föregående kommentar
2018-09-19

  jba VIP
Ryser. Så bra!
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem