Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordbävning


Den där känslan

Den där känslan när någon
sett en av dina blinda fläckar
och berättar det för dig...

Hur marken och känslan bävar...

Orden ger en resonans
du inte vill kännas vid.
Du banaliserar dem.

Ta dem till dig i stället.
Du behöver dem.

Bara genom andra kan du lära känna dig själv.
Se dig själv genom andras ögon och ord.

Hur marken och känslan bävar...

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-18 08:50



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Människor... gör varandra till människor.
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP