Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförmåga

Bokstav för bokstav
ord för ord
tar jag mig genom dagen
jag tassar på tå
allt närmare
den inre cirkeln
den inre elden
och jag tänker på
min oförmåga
att förstå vem jag är
var jag börjar
var jag slutar





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-18 09:19



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Såååå fin och rörande! Tack!
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP