Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BILD: Den Parallella staten, så kan man tolka vad handlar om- här är den rumänske PSD president som ställer upp för installation förklaring …medan vi kanske i Sverige måste vänta 500 dagar hörde jag på radio för att ha en bildad regering


"Nature ger inget till människan utan stor uthållighet."

 

 

 Är denna känsla motiverad

Ett land och en nation skapas inte en gång för alla, men de är alltid byggda och hängivna.

Många av oss, i stället för att göra bra här i vår professionalism genom ständiga kamp genom att slåss, vi går andra meridianer och sätta vår erfarenhet till tjänst för andra "union" och andra "hemland".
Vi är inte längre förenade mellan oss eftersom vi inte längre älskar och litar på vår nation, inte bara på grund av globaliseringen som induceras av ny medieteknik utan också för att både från utsidan och insidan, han kämpade för att vi skulle bli en "mjuk deg", lätt att mögla av dem som vill att svenskarna skulle förgås på denna jord. Nihil homini karaktären av Magno Labour Labour, dvs "Nature ger inget till människan utan stor uthållighet."

Enkelt uttryckt är den svenska identiteten sätt att känna sig svenska, och denna känsla kommer genom språk, tro, ursprung, namn, tradition, vana, girighet, jord och himmel, etc. Vi behöver en nationell identitet för att inte vara "du har ingen".
I vissa folk är nationalitet förvirrad med medborgarskap, och du kan inte njuta av någonting i denna värld om du inte har en nationell identitet.
Hedningar är mer hungriga och förödmjukade än våra, men de förlorar inte sin identitet, deras ursprung, deras tradition.
"Latinska enklaven vid österns portar", spönade av fiender, plundrade av regalia och geniala imperier, knutna alltid av människor och territorier. Landet var inte vårt, för andra hade tagit det länge, och vi hade svårt att bygga om det.

Tyvärr möter vi ofta en känsla av att landet avvisas, särskilt när det gäller civilisationen. 

https://www.facebook.com/angam.assamt.majeda/videos/553200641767190/UzpfSTE0Mjk3NTU4NDA0MjY2NTE6MTg0NjU1MzMzODc0Njg5Nw/

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-18 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP