Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Men ändå..


ödets makt

du har lärt mig så som självaste livet
vad än jag säger,
vad än jag gör,
jag kommer inte kunna matcha

ödets makt.




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-18 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS