Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till toner av regnsmatter



Det regnar idag, molntårar som knackar
på fönsterbrädans blåmålade yta
Lite som för att säga; får vi komma in
och kramas med dina? Du behöver inte känna dig ensam
vi kan bära dina brustna vingar. Låta dem bli ett
med våra bröder och systrar

och jag öppnade fönstret på vid gavel
skrek kinden fri i vinden
tillät mina skurar att förenas med regnet
Kanske de landar i jorden, begravda i dvala
väntandes på vår
för att en dag kunna växa och bli

en sällsamt vacker blomma













Fri vers av Baystream
Läst 308 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2018-09-18 12:04



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
vackert och hoppgivande mitt i sorg och förtvivlan - bokmärke!
2018-09-20

  Nils-Robert
Trots vemodet i dikten finns hoppet om det fina som vi alla önskar oss. Bra diktat
2018-09-20

  överlevaren VIP
Tårar och regn behövs fastän det kan kännas jobbigt ibland....
2018-09-20

  Maria Sundelin VIP
Igenkänning och bra
Kramar
2018-09-18

  P-E-H
Vemodigt, vackert och hoppfullt skaldat... om en mörk tid med ent ljusglimt i fjärran...

Tycker mycket om och bokmärker.
2018-09-18

  DavidM VIP
Finstämt framförda rader.
2018-09-18

  Bodingen VIP
Denna text tycker jag ger hopp om en lite bättre framtid, finemang!
2018-09-18

  M.Eta
Tårar som förenas med livets vatten är är till nytta grobarhet. Fint!
2018-09-18

  Jan Widströmer VIP
Vemodsvackert, romantiskt .... lätt att tycka om.
2018-09-18

  Fulbergarn
Vi får hoppas att solen finner dina skurar
2018-09-18

    ej medlem längre
Din kanske vackraste..
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream