Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallna kulörer

Det är rött,
vätskan som forsar ur sötman som fryser fast under huden
ändå lyser fullmånen medan dansen avslutas,

jag har aldrig funnits i ditt liv
inte ens i din tanke
men skölden som visas är enbart
min vilja att förkunna sanningen
om mitt eget hjärta

det är rött,
Som flyter ut ur venerna och bildar
de antikroppar som stöter bort alla
tankar om uppvärmda tankar

jag är inte ens en uns av de celler
som delar ditt liv,
inte ens tanken som söker utmaning
medan tristessen våldförs sig på din
grundläggande motsättning

det är rött,
det enda som flyttar färgerna
från transparens till svärta
medan det vita är mitt enda

allt medan prisman skriker sitt namn
till den totala färglösa spillran av själ.






Prosa av Max Poisé
Läst 106 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-01-14 19:00



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text med det inre skeendet i centrum. Här med betoning på rött utan uppvärmda tankar. Snyggt!
2023-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé