Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardröm

Jag vaknade från min mardröm ensam...
Jag höll hennes hand och min barndom bleknade!




Övriga genrer av Mayssa
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-18 13:49



Bookmark and Share


  Baystream
Ord som tilltalar mig extremt.
Hårt vackert!
2018-09-18

  Whero
Starkt.
2018-09-18

  Mayssa
Gunnar, en tröst som aldrig var tillgänglig!
2018-09-18

  Gunnar Hilén VIP
En tröst ?
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa