Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOMBI BITT & JAG (IGEN)

såg filmatisering nummer två

jag var kanske sju år då

jag glömmer aldrig gudrun brost

eller åke fridell

tor isedal spelade rebell

 

livet med bombi bitt

är ganska fritt

och det är jag som är "jag"

bara för en dag

på kviviks marknad

där är det drag

bombi bitt & jag

 

 

såg filmatisering nummer ett

inte bland det bästa som jag sett

jag hade blivit vuxen

men minnena satt i

jag blev som ett barn på tivoli

 

livet med bombi bitt...

 

 

Mästerregissören

är nu min lots

jag säger "fy för sören!"

till tankegods

som reser sig mot undren

i Guds Ord och lag

och mot bombi bitt & jag

 

livet med bombi bitt...

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/9 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2018-09-18 14:09



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
så bra du skriver om denna film Larz,
fantastiska skådespelare som var med. Minns scenen där prästen säger "otacksamme pååg " till Bombi Bitt.
2018-09-27

  Kungskobran VIP
Fritjof Nilsson Piraten min stora favorit
”här vilar en man som hade för vana att skjuta upp allt till morgondagen ”......

2018-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt att ingen läser denna, men att den kristna texten jag skrivit tilldrar sig intresse.
Annars brukar det vara tvärtom.
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP