Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG JUBLAR ÄNDA HEM

jag ska jubla in i det sista

tills min kropp läggs ned i en kista

eller Jesus kommer tillbaka

Han vars godhet jag har fått smaka

jag ska jubla, sluta att grubbla

resa mig om jag skulle snubbla

jag ska jubla tills jag är hemma

där ska allting slutligen stämma

 

LARZ GUSTAFSSON  18/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2018-09-18 14:11



Bookmark and Share


  annika o sonntag
Ja låt oss jubla!
2018-09-23

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är världens Ljus, Han och ingen annan.

Tack för din kommentar!
2018-09-19

  AKT VIP
Jubla ty dagen är kort och nattens tid skall råda över allt. Glädjen är flyktig men mörkret är totalt, så fånga det ljus som du kan om inte annat för hoppets skull.
2018-09-18

  Fredrik Axelsson
Underbart!
2018-09-18

    ej medlem längre
Underbart! "Glädje i Herren är vår starkhet"
2018-09-18

  Kungskobran VIP
Låter härligt
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP