Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utflykt

Finns det en cykel
som kan föra de vilsna fötterna
och de oroliga benen
mot det bestämda målet
där havet kan förena sig med ögonens sälta
där den ljuva andningen kan berusa sig
med det livgivande syret
och där den trötta kroppen kan vila
i lugn förvissning om allting snart är över




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-18 15:32



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
tack va fint skrivet. .
:
där havet kan förena sig med ögonens sälta

cyklar ofta. sädesfälten är mitt hav.
2018-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2018-09-19

  P-E-H
En text som väcker känslor och berör.
Tack!
2018-09-18

  Kungskobran VIP
Havet den breda vägen.
Sjukhuset den smala vägen
2018-09-18

  Viksten
Mycket läsvärd text
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP