Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta pussla!

 

Jobbpusslet, livspusslet och nu senast regeringspusslet

Inga barn lägger pussel längre, det är bara vuxna som gör det

Barn spelar TV spel och snapchattar 

 Så sluta pussla nån gång!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-18 15:49



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ett bra tips! Politikerna känns inte seriösa. Alla kastar skit på alla. Rena sandlådenivån.
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP