Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad mumlar du om?

Helst inget, annars skäms jag. Mumlaren skulle kunna ha flera roller.

En misslynt äldre herre

En frustrerad tant, som inte kan hålls snattran. Så snarkar hon på mig. Bättre att snarka än att sparka, mumlar hon då. Kommer du ihåg då? Jag är bara en gammal pensionär som går hit ibland.

Är det någon slags soppa i den?
Det är kaffe. Man lägger påsen i den så den brygger.

Jag är bara en gammal tant...Så tänker jag på det igen.


Eller någonting helt annat

En chassid som uppgår i det himmelska

Kanske någon som tvingas säga saker. Tvingaren forcerar andra till mummel för att det är så förbannat kul, att få andra att göra bort sig.

Vad sägs om lite gnugg i ryggen? Ett gott skratt...

Det räcker gott och väl för att någon ska säga en och annan obeskedlighet.

Och då förvandlas den Tvingade till ett murmeldjur...

Så sorgligt egentligen, att tvingas till mumlande.




Prosa av Annika Persson
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-18 16:30



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Gåtfullt introvert diagnostiskt.... personligt.
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson