Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Eller stanna av) En samhällsbetraktelse


Framåt

Vi kan analysera mera och kanske orden då till slut blir gripbara.
Vi kan insinuera mera och kanske blir vi till slut förstådda.
Vi kan tro mera för kanske blir tron trots allt till verklighet.

Kan vi vända en utveckling som blivit en inveckling?

Vem är du som tror att du är tydlig?

Här leker vi charader på bästa sändningstid.
Vi vaknar i sista sekunden.
Har vi lärt oss av våra misstag? Går vi vidare eller stannar vi av?

Kan vi tala tydligt, kan vi skapa en trend?

Kan vi visa var vi står du och jag?




Fri vers av Elisabeth H
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-18 16:52



Bookmark and Share


  P-E-H
Många eftertänksamma frågor och tankar om livet och samhället. Bra skaldat som få igång tankar.
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H