Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta tillfället i akt!

Det räcker inte alls
med bara bröd för dagen!
Man måste ha något mer
än bara något för magen!
Man måste få något
för <3-at också!!!
En klapp på ryggen?
Eller varför inte fler då?
För det sägs ju att önska
det går det ju alltid
bra att göra...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-18 18:17



Bookmark and Share


  ULJO
Kärlek är något oundvikligt. Det måste vi ha. Kunna älska någon och bli älskad tillbaka
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt