Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Primater är vi alla

Primater är vi alla
men vem är mest apa
den som påstår att en annan är det
eller
den som blir anklagad för att vara det
apor
är betydligt smartare än vi vill tro
kanske också mer sensibla varelser
än de människor som tycks mena
att de själva är förmer än alla andra
apor




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-18 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP