Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prosa 8


Svårtuggad sanning

Jag frågade vad du tycker om mina texter, och du svarade att du inte läst något av mig, men att mina texter var de bästa du inte hade läst.




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-19 14:15



Bookmark and Share


    Mim
Fyndigt svar, av den som inte läst, men synd för den, ty dina texter är bra!
2018-09-21

    Elisabeth Nilsson VIP
:)
2018-09-19

  Elin Jakobsson
Haha :)
2018-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Ack ja, ack ja!
2018-09-19

  Fulbergarn
:)
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP