Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄNGEL

som vakar över oss
och i mörkret tänder
dina stjärnebloss

Du ser
när vi har det svårt
när livet
ter sej hårt

Då kan vi ana
dina vingeslag
som gör en lite 
lättare dag

så du ängel
vik ej från vår sida

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-18 19:19



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Fantastiska rader om änglarna
2018-09-19

  ULJO
Så vackert
2018-09-19

  Quasimodo
Vingslagen från änglar känns här!
2018-09-18

  Whero
Så fint
2018-09-18

  P-E-H
Så vackert skildrat!

Låt änglarna alltid stanna hos oss...

Tack!
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP