Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi

 

 

 

det var någonting med hur jag bad dig

älska mig tillbaka till dig

skimret i dina ögon

 

dina ögon, detta evighetslöfte

din varma hud som strålade 

likt dimma över mig

 

kyssarna du gav mig

dina händer

över mitt hår

 

över min själ

 

hur jag i min litenhet efteråt

la mig över dig

mitt lår mellan dina ben

 

din varma, mjuka, starka hand i min svank

kyssen jag nyss lämnat

var det då jag förstod och hörde 

 

att våra hjärtan bara skildes åt

av några centimeter hud och ben

och att vi

 

vi

 

nej, jag

 

aldrig mer behöver be dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa av Kalypso
Läst 240 gånger
Publicerad 2018-09-18 19:24



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...det här med den varma huden som strålar dimma över...
och att vara så nära...
man kan liksom ladda själens batterier...men det är bara väldigt få människor som man kan ladda hos....
väldigt få....
så vackert....
/Aisha

2018-09-19

    Melona
Det är alltid din precisa innerlighet och närvaro. Den går igenom allt. Tack!
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso