Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Move forward


Stjärndamm

Bland glittrande stjärnor gör jag spår

Ett band av silver slingrar sig fram

På vintergatan jag går
 
Min hud är stjärndamm
 
Vet vad jag kan och vad jag vill
 
Framtiden där borta blänker
 
Varken tiden eller jag står still
 
Stjärnorna styrka mig skänker
 
 
 



Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 82 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-19 00:12



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Likt en Edith Södergran rör du dig
mellan solsystemen och strör
självinsikt på din fortsatta bana.
2018-09-19

  DominiQueen
"Min hud är stjärndamm"
och det skriver jag också under på,
så fint min kära Ljussyster
CosmoLove
Din Vän, DominiQue

Keep Shining ;-)
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou